Latest News

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Άσε μας κουκλίτσα μου! 21χρονη μηνύει τη λοταρία επειδή κέρδισε 1 εκατ. λίρες (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Στα 17 της χρόνια έγινε η νεότερη νικήτρια του Euromillions, ενός πολύ δημοφιλούς στην Ευρώπη παιχνιδιού τύπου Τζόκερ...
Τέσσερα χρόνια μετά, η Σκωτσέζα Τζέιν Μπανκς δηλώνει ότι τα χρήματα κατέστρεψαν τη ζωή της και μηνύει τη Νational Lottery, διαχειρίστρια του Euromillions στη Βρετανία επειδή επιτρέπει σε ανήλικους να συμμετέχουν στις κληρώσεις.
«Είναι φορές που νιώθω ότι τα χρήματα αυτά με κατέστρεψαν. Νόμιζα ότι θα έκαναν τη ζωή μου 10 φορές καλύτερη, αλλά την έκαναν 10 φορές χειρότερη», παραπονέθηκε στη βρετανική Mirror. «Τις περισσότερες μέρες εύχομαι να μην είχα χρήματα, η ζωή μου θα ήταν πολύ πιο εύκολη αν δεν είχα κερδίσει». Και συμπληρώνει ότι έχει βαρεθεί τα ψώνια και τα ταξίδια, και ότι δεν καταφέρνει να βρει έναν σύντροφο που την εκμεταλλεύεται.
Πριν η Παρκ κερδίσει 1 εκατ. στερλίνες (1,175 εκατ. ευρώ), εργαζόταν ως διοικητική υπάλληλος και ζούσε σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Εδιμβούργο μαζί με τη μητέρα της. Τώρα οδηγεί ένα μωβ Range Rover, έχει δύο μεγάλα σπίτια, έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχει γίνει αγνώριστη από τις πλαστικές εγχειρήσεις.
«Ο κόσμος με βλέπει και εύχεται να είχε τα λεφτά και τη ζωή μου. Αλλά δεν καταλαβαίνουν τη δυστυχία μου. Έχω υλικά αγαθά, αλλά πέρα από αυτά η ζωή μου είναι άδεια. Ποιος είναι ο σκοπός μου σε αυτή τη ζωή;» αναρωτιέται.
Και αντί να στραφεί στη θρησκεία ή στην ψυχοθεραπεία, αποφάσισε να προσλάβει δικηγόρους και να μηνύσει την εταιρεία που διαχειρίζεται το Euromillions. «Δεν μπορείς να δίνεις σε έναν 17χρονο τόσα χρήματα. Νομίζω ότι τα 18 θα πρέπει να είναι το κατώτατο όριο ηλικίας για συμμετοχή στις κληρώσεις και όχι τα 16 που είναι σήμερα».
Αν δεν καταφέρνετε να νιώσετε λύπηση ή συμπόνια για το δράμα της Τζέιν Παρκ, δεν είστε οι μόνοι. Οι συμπατριώτες της δεν αντέχουν να την ακούν άλλο, γιατί είναι πολύς καιρός τώρα που παραπονιέται για τα πλούτη της. Και σαν να μην έφτανε το εκατομμύριο που κέρδισε στα 17 της, στα 19 της έπαιξε στο Στοίχημα οκτώ αγώνες ποδοσφαίρου με απόδοση 350, και με 20 στερλίνες κέρδισε 7.000. Εδώ είναι που λένε «άσε μας κουκλίτσα μου!».