Latest News

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Ποιος είναι ο νέος έρωτας του Γιώργου Σαμαρά; Ξανθιά παρουσιάστρια και ηθοποιός της tv (ΕΙΚΟΝΑ)


Ο Γιώργος Σαμαράς είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες που ανέδειξε το διεθνές ποδόσφαιρο με «θητεία» σε αιθέριες υπάρξεις της ελληνικής σόουμπιζ...
μεταξύ των οποίων η Ελένη Φουρέιρα και η Κατερίνα Καινούργιου.
Εκείνη είναι νέα, κούκλα, ξανθιά και ασχολείται με την υποκριτική και το μόντελινγκ, ενώ τελευταία έχει ταυτόχρονη τηλεοπτική συμμετοχή στη σειρά του Αντ1 «Οι Συμμαθητές», αλλά και στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.

Όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα αποτελούν το νέο ζευγάρι που λίαν συντόμως θα απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί για την ώρα προσπαθούν να είναι διακριτικοί προκειμένου να μη δώσουν λαβές για σχόλια.
Οι δυο τους εθεάθησαν με φιλική παρέα σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο, με το που αντιλήφθηκαν την παρουσία φωτογράφων επέλεξαν να αποχωρήσουν αμέσως και μάλιστα προς διαφορετικές κατευθύνσεις, για να μην υπάρξει κοινή τους φωτογραφία.
Βέβαια, εντοπίστηκε ένα κοινό φωτογραφικό στιγμιότυπο, στο οποίο δεν απεικονίζονται μόνοι τους, όμως επιβεβαιώνει την όποια επαφή έχουν.
Πρόκειται για μία ανάρτηση του Χρήστου Ανθόπουλου στο instagram, όπου βρίσκονται μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους Έλενα Ράπτη, Δημήτρη Μακαλιά και Κατερίνα Γερονικολού. Το φημολογούμενο ζεύγος βρέθηκε εκεί για τις ανάγκες των γυρισμάτων του τηλεοπτικού project του παρουσιαστή στο youtube.
Δείτε τη φωτογραφία: