Latest News

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης στο Reina (ΕΙΚΟΝΑ+ΒΙΝΤΕΟ)

Δεκαέξι  μέρες μετά την αιματηρή επίθεση της Πρωτοχρονιάς στην Κωνσταντινούπολη, το θρίλερ με τον Abdulkadir Masharipov που παρέμενε ασύλληπτος φαίνεται πως έφτασε στο τέλος του.   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Σύμφωνα με έκτακτη είδηση που μετέδωσε η ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet, οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν στην συνοικία της Κωνσταντινούπολης Esenyurt τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο.
 Η εφημερίδα αναφέρει πως μαζί του στο διαμέρισμα που φέρεται να ανήκει σε φίλο του, ήταν και ο τεσσάρων ετών γιος του.   Η Hürriyet και μερικά ακόμη τουρκικά μίντια δημοσιεύουν φωτογραφίες που φέρονται να δείχνουν το δράστη με μώλωπες στο πρόσωπο μετά τη σύλληψη.     
  Ο τρομοκράτης οδηγήθηκε στο κτίριο της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη και θα ανακριθεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε συνεργούς.   Τουλάχιστον 39 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επίθεση στο Reina. Την ευθύνη για τo χτύπημα ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για μια πράξη εκδίκησης για την τουρκική στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.   Στη δημοσιότητα δόθηκαν πριν από λίγη ώρα τα πρώτα πλάνα από τη σύλληψη του Ουζμπέκoυ Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ ενώ τουρκικά μίντια κάνουν λόγο για μια επεισοδιακή σύλληψη.