Latest News

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ολόγυμνη η Κλέλια Ρένεση στο νέο βίντεο κλιπ του συντρόφου της, Manu Chao (ΕΙΚΟΝΕΣ +ΒΙΝΤΕΟ)


Η Κλέλια Ρένεση, η Ελληνίδα ηθοποιός που έκλεψε την καρδιά του Manu Chao, είναι η  πρωταγωνίστρια του νέου του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Moonlight Avenue». ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

Το τραγούδι είναι το πρώτο ντουέτο της ηθοποιού και του Γάλλου -με ισπανική καταγωγή- τραγουδιστή, που γνωρίζει επιτυχία σε όλο τον κόσμο.



Στο βίντεο κλιπ, η Κλέλια Ρένεση εμφανίζεται ολόγυμνη να κολυμπά μέσα στη θάλασσα. Οι υποβρύχιες λήψεις, αποτυπώνουν μοναδικά το καλλίγραμμο κορμί της όμορφης ηθοποιού.



Η Κλέλια Ρένεση μοιάζει να απολαμβάνει την επαφή της με το νερό, ενώ στα πλάνα που βρίσκεται έξω από τη θάλασσα, κάθεται τοπλες, επάνω σε έναν βράχο και προσποιείται ότι παίζει με μία κιθάρα.

Σε άλλες σκηνές, σαφώς μικρότερης διάρκειας, φαίνεται ολόγυμνος και ο Manu Chao.

Tόσο οι ρυθμοί του τραγουδιού, όσο και το βίντεο κλιπ «μυρίζουν» καλοκαίρι. Κάποιες μάλιστα σκηνές, μοιάζουν να είναι βγαλμένες από την ταινία «Γαλάζια Λίμνη».

                      Η σχέση του Manu Chao και της Κλέλιας Ρένεση, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015. Η Ελληνίδα ηθοποιός και ο 55χρονος Γάλλος τραγουδιστής, θέλησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο φωτογραφικός φακός σπάνια τους έχει απαθανατίσει μαζί. Πέρυσι τον Ιανουάριο όμως, ο φωτογραφικός φακός τους είχε «τσακώσει» στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου αντάλλασσαν καυτά φιλιά, λίγο πριν ο Manu Chao, ταξιδέψει στο Παρίσι.

Η Κλέλια Ρένεση και ο Manu Chao στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»


Όταν ο Manu Chao έρχεται στην Ελλάδα, μένει στο σπίτι της αγαπημένης του, στο Παγκράτι. Απολαμβάνουν χαλαρές βόλτες στην περιοχή ενώ πολλές φορές ανεβαίνουν πίσω από το Καλλιμάρμαρο για να δουν την μοναδική θέα της Ακρόπολης.

Σε μία από τις βόλτες τους στο Παγκράτι