Latest News

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Κακά μαντάτα για τους «ερωτευμένους» του Facebook


Υπάρχουν δύο τύποι ζευγαριών. Αυτά που ανεβάζουν στα κοινωνικά δίκτυα κάθε στιγμιότυπο της προσωπικής τους ζωής και...
διαβεβαιώνουν ο ένας τον άλλον πόσο αγαπιούνται και τα ζευγάρια που επιλέγουν να είναι πιο διακριτικά και να απολαμβάνουν την  αγάπη και τη σχέση τους κατ’ ιδίαν χωρίς να την κοινοποιούν στα social media.
Eσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε;
Πριν απαντήσετε πρέπει να ξέρετε πως σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο Personality and Social Media Bulletin καταλήγει στο συμπέρασμα πως όσο περισσότερα στοιχεία κοινοποιεί κάποιος στα κοινωνικά δίκτυα για τη σχέση του τόσο λιγότερο υγιής είναι η σχέση.
Η έρευνα αναφέρει επίσης πως αυτός που ανεβάζει περισσότερες φωτογραφίες, βίντεο και posts για τις ευτυχισμένες στιγμές που ζει με τον  σύντροφό του είναι αυτός που έχει και τη μεγαλύτερη ανασφάλεια.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι ερευνητές αναφέρουν επίσης ότι το  Facebook είναι το πιο παραπλανητικό μέσο για να βγάλει κάποιος συμπεράσματα για μία σχέση!
Τέλος, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα πραγματικά ευτυχισμένα ζευγάρια είναι εκείνα που μοιράζονται λίγες ή καθόλου πληροφορίες για το τι συμβαίνει μέσα στη σχέση…
Δεν έχουν κι άδικο!