Latest News

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Βρήκαν τους γονείς που εγκατέλειψαν τα τρία κοριτσάκια στην Πάτρα


Στην ταυτοποίηση των γονέων των 3 μικρών παιδιών που βρέθηκαν παρατημένα έξω από το...
Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας, προχώρησε η αστυνομία.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ένας 27χρονος Αλβανός ο οποίος είναι ο πατέρας των παιδιών, ενώ αναζητείται ακόμη μια 20χρονη, η οποία είναι η μητέρα των παιδιών καθώς και η μητέρα της. 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι ζούσε στα Λεχαινά Ηλείας και είχε τέσσερα παιδιά. Οπως δήλωσε στους αστυνομικούς ο 27χρονος πατέρας, η σύντροφός του τον εγκατέλειψε καθώς διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και έφυγε για την Αθήνα. Εκείνος, στην προσπάθειά του να την κάνει να γυρίσει στο σπίτι τους, πήρε τα τρία κοριτσάκια και τα πήγε στην μητέρα της συντρόφου του στην Πάτρα, ενώ τον 5χρονο γιο του τον εμπιστεύτηκε στους δικού του γονείς
Ο 27χρονος όταν έμαθε ότι τρία κοριτσάκια εγκαταλείφθηκαν στο Καραμανδάνειο, θεώρησε ότι είναι τα δικά του παιδιά και ειδοποίησε την αστυνομία. Είπε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί με την σύντροφό του, τους εξήγησε ότι έχει λήξει η άδεια παραμονής του στην Ελλάδα, ότι δεν έχει χρήματα και ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η 20χρονη, όσο και η μητέρα της δεν έχουν εντοπισθεί.
Εν τω μεταξύ, τα τρία κοριτσάκια, ηλικίας τριών ετών, δύο ετών και επτά μηνών φιλοξενούνται στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Πάτρας και με απόφαση του εισαγγελέα Ανηλίκων θα παραμείνουν προσωρινά εκεί, μέχρι να βρεθεί το ίδρυμα, στο οποίο θα φιλοξενηθούν.
Οι άνθρωποι του νοσοκομείου, γιατροί, νοσοκόμες και εργαζόμενοι, έχουν αγκαλιάσει τα παιδιά και προσπαθούν όπως μπορούν να κάνουν τα τρία κορίτσια, να αισθανθούν όσο καλύτερα γίνεται. Τα κορίτσια είναι καλά στην υγεία τους και έχουν καλή διάθεση.