Latest News

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Επεισόδια στον ημιτελικό Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού : Ξύλο στη φυσούνα του ΣΕΦ!


Πανδαιμόνιο προκλήθηκε στο φινάλε του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με την κατάσταση να...
ξεφεύγει στη φυσούνα του ΣΕΦ!
Ξέφυγαν τα πράγματα μετά το τέλος του ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό Superfoods. Συγκεκριμένα, αρχικά περίπου 20 οπαδοί προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη φυσούνα για να κάνουν «ντου» στους «πράσινους», την ώρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έμπαινε στη φυσούνα.
Αρχικά, οι οπαδοί των γηπεδούχων απωθήθηκαν, όμως στη συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε και στη φυσούνα επικράτησε μεγάλη ένταση!
Στο ημίχρονο
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης του  ημιτελικού στο ΣΕΦ το κλίμα... δυναμιτίστηκε!
Ο Κώστας Παπανικολάου παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον Κέι Σι Ρίβερς, αφού οι δυο τους αντάλλαξαν πρώτα κάποια «γαλλικά». Ο «Παπ» κόλλησε σε ένα σκριν στην τελευταία φάση του ημιχρόνου και μόλις σηκώθηκε άνοιξε... διάλογο με τον Αμερικανό φόργουορντ των Κυπελλούχων Εελλάδας.
Αμέσως όλοι οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν στην μέση να τους χωρίσουν, με τον Κρις Σίνγκλετον να δείχνει έξαλλος και τον κόσμο να αποδοκιμάζει με τη σειρά του τους «πράσινους».
Ο αγώνας
Ο Παναθηναϊκός έδωσε τέλος στο σερί 6-0 του Ολυμπιακού και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα υπερασπιστεί τον τίτλο του, απέναντι στον Άρη.
Οι «πράσινοι» επικράτησαν 77-67 των «ερυθρόλευκων» στο ΣΕΦ, για την ημιτελική φάση του θεσμού, και στις 19/2 θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και το 18ο Κύπελλο Ελλάδας.
Τα δεκάλεπτα: 15-14, 28-29, 45-52, 67-77.