Latest News

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

«Φώτα» με αιώνιο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ!


Οι «αιώνιοι» θα γιορτάσουν τα «Φώτα» στο παρκέ, αφού δίνουν μια από τις πολλές τους φετινές «μάχες» στο κατάμεστο από κόσμο ΣΕΦ...
(21:00, ΕΡΤ2).

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται με φόντο τους ευρωπαϊκούς βαθμούς που θα τους... πλασάρουν σε μια καλή θέση στην κατάταξη της Euroleague.
Η ομάδα τους Γιάννη Σφαιρόπουλου αντιμετώπισε προβλήματα τις τελευταίες ημέρες, αλλά πριν την κρίσιμη «μάχη» άπαντες δήλωσαν «παρών» την τελευταία στιγμή και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις.
Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε «μάχη» με τον χρόνο και ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τον προηγούμενο καιρό, ενώ επιστρέφει και ο Γιώργος Πρίντεζης μετά το παιχνίδι στο Κάουνας αλλά και ο Δημήτρης Αγραβάνης.
Νέο πρόσωπο στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού θα είναι και ο νεοφερμένος Ντομινίκ Ουότερς που ήρθε για αν αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Χάκετ, έκανε τις πρώτες του προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες, και αναμένεται να βρεθεί για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.
Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί έχοντας πολύτιμη βοήθεια από τον κόσμο του ο οποίος αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά το ΣΕΦ, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, και να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα του.
Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός τέλειωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα.
Οι παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν στην αρχή της εβδομάδας από ίωση είναι καλά και προπονούνται κανονικά με την ομάδα τους τις τελευταίες ημέρες.
Ο Τσάβι Πασκούαλ έδωσε το σύνθημα νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, αφού δήλωσε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για ένα καλό παιχνίδι, αλλά φυσικά και για να πάρει την νίκη.
Η Ευρώπη στρέφει το ενδιαφέρον της στην Ελλάδα και άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι για να κυριαρχήσουν σε ένα ακόμα ντέρμπι «αιωνίων».