Latest News

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Το πρωί αστυνομικίνα και το βράδυ μοντέλο εσωρούχων! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Η δουλειά του αστυνομικού σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση, ωστόσο υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους τα όργανα της τάξης μπορούν να πείσουν έναν εγκληματία...να παραδοθεί. 

Η χρήση όπλου είναι ένας από αυτούς, οι πολεμικές τέχνες ένας άλλος και η... εκτυφλωτική ομορφιά ένας τρίτος, ίσως και ο πιο αποτελεσματικός!



Σύμφωνα με την 32χρονη Samantha Sepulveda, μια αστυνομικός του τμήματος της Νέας Υόρκης η οποία κάνει παράλληλη καριέρα ως μοντέλο εσωρούχων, οι περιπτώσεις που χρειάζεται να χρησιμοποιήσει βία για να συλλάβει έναν παραβάτη είναι σπάνιες. «Τις περισσότερες φορές τους πείθω να φορέσουν με τη θέλησή τους τις χειροπέδες, αφού δεν θέλουν να με χτυπήσουν», αναφέρει στην εφημερίδα New York Post η σέξι αστυνομικίνα.



Η Sepulveda πήρε το σήμα της το 2010. Σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, μια φίλη που δούλευε σε εταιρεία εσωρούχων και μαγιό της πρότεινε να συμμετάσχει ως μοντέλο σε μια επίδειξη. Αυτό ήταν και το ξεκίνημα της νέας της καριέρας, την οποία αγαπάει όσο και τη δουλειά της στο Σώμα.



Όταν έχει υπηρεσία, η καυτή 32χρονη επιλέγει ένα ιδιαίτερα διακριτικό look, με μαζεμένα πίσω τα μαλλιά της σε έναν αυστηρό κότσο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Ωστόσο, στις φωτογραφίες οπου ανεβάζει η ίδια στο Instagram, δεν φοβάται να επιδείξει τις καμπύλες και το καλλίγραμμο κορμί της, κάτι που εκτιμούν ιδιαίτερα οι πάνω από 110.000 followers του λογαριασμού της.



Όσο για τις αντιδράσεις των κακοποιών όταν προσπαθεί να τους συλλάβει; Αυτές περιλαμβάνουν από αποσβολωμένες εκφράσεις θαυμασμού μέχρι προτάσεις για ραντεβού και... χιλιάδες κοπλιμέντα.