Latest News

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

KINGS στο πάρτι των εμπόρων του Πειραιά



Χριστουγεννιάτικη συναυλία με το συγκρότημα των KINGS, με GINNO… ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟ DOMI LIVE διοργανώνει ο...
 Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς σε συνεργασία με τα εμπορικά καταστήματα και το Δήμο Πειραιά.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 από τις 1.00 έως τις 5.00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Όπως ανακοινώθηκε, το Open Mall Piraeus θα πλημμυρίσει μουσική, ενώ παράλληλα θα μοιραστούν δωροεπιταγές από καταστήματα του Πειραιά, συμβολικά δώρα και κεράσματα στους μικρούς πρωταγωνιστές των ημερών.
Τα καταστήματα γιορτινά στολισμένα είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους καταναλωτές με μεγάλη ποικιλία ειδών και σε μοναδικές τιμές ενώ καθ΄ όλη την διάρκεια των γιορτών η Φιλαρμονική του Δήμου θα πλαισιώσει τις δράσεις. Ακόμη το Γιορτινό Τρένο του Πειραιά θα περιηγεί και φέτος δωρεάν τα παιδιά και τους συνοδούς, εκτελώντας κυκλικό δρομολόγιο – αφετηρία Γρ. Λαμπράκη 150 (πλησίον του κτιρίου του πρώην ΥΕΝ), Βασ. Γεωργίου, Ηρ. Πολυτεχνείου, 2ας Μεραρχίας, Ακτή Μουτσοπούλου-Πασαλιμάνι και επιστροφή στην αφετηρία, μοιράζοντας συμβολικά δώρα.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς προσκαλεί τους καταναλωτές να επισκεφθούν την Αγορά του Πειραιά και την πόλη μας που υποδέχονται τα Χριστούγεννα με γιορτινή διάθεση, να διασκεδάσουν και να κάνουν τις γιορτινές αγορές τους σε ένα πραγματικά χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα.