Latest News

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Απογοήτευση! Αυτή είναι η εικόνα στο "Χριστουγεννιάτικο Πάρκο" του Δήμου Πειραιά στο Νέο Φάληρο (FOTO REPORTAZ NET)


Απίστευτη απογοήτευση για όσα μικρά παιδιά πήγαν να παίξουν το μεσημέρι του Σαββάτου στο "Χριστουγεννιάτικο Πάρκο" στην πλατεία απέναντι από το γήπεδο του Ολυμπιακού "Γ. Καραϊσκάκης" στο Νέο Φάληρο. ΔΕΙΤΕ FOTO REPORTAZ NET
Ξεφουσκωμένα παιχνίδια στην πλατεία συνάντησαν όσα παιδιά μαζί με τους γονείς τους επισκέφτηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου το "Χριστουγεννιάτικο Πάρκο" στο Νέο Φάληρο.
Τα μικρά παιδιά ήθελαν να παίξουν με τα παιχνίδια και οι γονείς τους έτρεχαν να τα προλάβουν να μην τα αγγίξουν, γιατί " είναι πολύ βρώμικα..."!!!
 Εντελώς διαφορετική εικόνα παρουσίασε η χθεσινή πανηγυρική  ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά, όπου σημείωναν:
 "Ο Δήμος Πειραιά, «φόρεσε» τα γιορτινά του και σας προσκαλεί να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων, μέσα από ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων, που θα διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους και θα ψυχαγωγήσει τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης".

"... με την αρωγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν στα τέσσερα χριστουγεννιάτικα πάρκα στις πλατείες Κοραή, Κανάρη, Καμινίων, Καραϊσκάκη με χριστουγεννιάτικους παιδότοπους, παγοδρόμιο, παιχνίδια και φουσκωτά, με συμβολικό αντίτιμο".
 
"Στην Πλατεία Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο, περιμένει τους μικρούς μας φίλους ένας υπέροχος παιδότοπος με φουσκωτά παιχνίδια, μια πισίνα με βαρκάκια, o Tαύρος από την Άγρια Δύση για παιχνίδι, ενώ η πίστα baby cart αλλά και κεφάτα παιχνίδια hockey, basket, kicker, boxer καθώς και διάφορα άλλα παιχνίδια θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους".
Ωστόσο η εικόνα ήταν απογοητευτική για μικρούς και μεγάλους, το μεσημέρι του Σαββάτου στο "Χριστουγεννιάτικο Πάρκο" απέναντι από το γήπεδο του Ολυμπιακού στο Νέο Φάληρο, όπως προκύπτει από το FOTO REPORTAZ NET που έγινε στη μια και μισή του μεσημέρι του Σαββάτου 17-12-2016. 

@ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ TOY 2016 ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΠΩ!ΠΩ! ΠΩ!