Latest News

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Στα δικαστήρια Γιάννης Βαρδής και Φιλοθέη Μωβ


Τη δικαστική οδό ακολούθησαν ο  Γιάννης Βαρδής και η τελευταία σύντροφος του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ, για να λύσουν τις...
διαφορές τους μετά τις αρνητικές δηλώσεις που έκανε ο ένας για τον άλλον σε συνεντεύξεις και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Οι δύο πλευρές βρέθηκαν την Τρίτη στο Τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, μετά από μήνυση που κατέθεσε η Φιλοθέη για συκοφαντική δυσφήμιση. Αν και η ακροαματική διαδικασία άρχισε κανονικά, με την κατάθεση της ενάγουσας, δεν άργησε να εξελιχθεί σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση, με τους δικαστές να λένε στις δύο πλευρές «βρείτε τα για χάρη του συγχωρεμένου».
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Γιάννης Βαρδής και η Φιλοθέη Μωβ αποσύρθηκαν από τη δικαστική αίθουσα  για να προσπαθήσουν να τα βρουν μεταξύ τους εξωδικαστικά. όπως κι έγινε. Ο Γιάννης υπέγραψε έγγραφο με το οποίο ζητά συγγνώμη και το δικαστήριο έπαυσε οριστικά την δίωξη εις βάρος του.
Ωστόσο, ακόμα και η συμφωνία πυροδότησε αντιπαράθεση, καθώς η μηνύτρια ανέφερε πως θα δημοσιοποιήσει το έγγραφο στα social media. Ο διάλογος που ακολούθησε είναι ο παρακάτω:
Φιλοθέη: «Με έχει διασύρει στον κόσμο!»
Πρόεδρος: «Στον κόσμο που σας έχει διασύρει πείτε το εσείς.»
Φιλοθέη: «Ο μανάβης της γειτονιάς μου;»
Πρόεδρος: «Στον μανάβη της γειτονιάς σας μπορείτε να το πείτε.»
Εισαγγελέας: «Εσείς, που είστε και γνωστός στον κόσμο, μήπως να το αναρτήσετε;»
Βαρδής: « Όχι. Δεν θα βγω στα social media. Αν δημοσιοποιηθεί το χαρτί, θα γυρίσουμε στα δικαστήρια.»
Δικηγόρος Βαρδή: «Ναι, αλλά να πει η κυρία ότι δεν έχει άλλη αξίωση, γιατί αύριο δεν ξέρω τι γίνεται!»
Πρόεδρος: «Καλά, κι αύριο εδώ θα είμαστε, δεν φεύγουμε!»

Το πρωί της Τετάρτης, η Φιλοθέη έκανε ανάρτηση για την δίκη στο Facebook, στην οποία δεν δημοσιεύει το έγγραφο, αλλά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για την έκβαση της δίκης και ευχαριστεί τους δικηγόρους της.
Πάντως, δεν παραλείπει κι ένα «καρφί» για τον τραγουδιστή, γράφοντας: «ένας κύκλος πόνου έληξε για μένα, νομίζω με τον καλύτερο τρόπο, καθώς δικαιώθηκα ηθικά, ελπίζοντας ότι η συγγνώμη αυτή εκφράζει την πραγματική του μεταμέλεια και δεν δόθηκε προσχηματικά στην αίθουσα ενός δικαστηρίου. Άλλωστε, δεν λες συγγνώμη για να αποφύγεις την μπόρα, αλλά επειδή αυτό προστάζει η ηθική και αναλαμβάνεις την όποια ευθύνη σου αναλογεί».