Latest News

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Αυτό είναι το καλύτερο αφεντικό του κόσμου - Πήγε τους υπαλλήλους του στις Μαλδίβες! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Είναι επίσημα το καλύτερο αφεντικό στον κόσμο ο ιδρυτής της εταιρείας...
Evolve, Chatri Sityodtong, ο οποίος ασχολείται και με τις πολεμικές τέχνες.
Ο λόγος; Αποφάσισε να ξοδέψει 467.000 ευρώ προκειμένου να προσφέρει πολυτελείς διακοπές στις Μαλδίβες για τους 400 εργαζόμενους της εταιρείας του ως ένα «μικρό δείγμα» της ευγνωμοσύνης του για τις υπηρεσίες. Σπάνιο για αφεντικό...
Ο Sityodtong αποφάσισε να προσφέρει ένα ονειρικό ταξίδι στους εργαζόμενους του στο τροπικό έθνος, επειδή ήταν πολύ ευχαριστημένος με τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας του καθώς η εταιρεία του με έδρα τη Σιγκαπούρη, είδε μία ανάπτυξη της τάξης του 30% και θέλησε να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους του για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους.
Ο ίδιος τόνισε μάλιστα πως η τακτική αυτή είναι μέρος της φιλοσοφίας του. «Οι διακοπές είναι ένα μέρος της κουλτούρας της Evolve» και στο παρελθόν έχει προσφέρει στους εργαζομένους του διακοπές σε πολυτελείς προορισμούς όπως το Μπαλί, το Κράμπι, και το Μπιντάν στην Ινδονησία.
68a226f75848ebcaad59993975eae61b
«Αυτές οι ανταμοιβές είναι ένα μικρό δείγμα της ειλικρινούς ευγνωμοσύνης μου σε όλους τους πρωτοφανείς ροκ σταρ της εταιρείας» δήλωσε. «Κάθε χρόνο παίρνω όλη την ομάδα σε ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα, σε ένα πολυτελές θέρετρο σε έναν προορισμό έκπληξη».
Η συντριπτική πλειοψηφία της ομάδας μου στο Evolve προέρχεται από φτωχές οικογένειες που έχουν αντιμετωπίσει διάφορες τραγωδίες ή αντιξοότητες. Γι' αυτούς η Evolve, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να ξεφύγουν από τη φτώχεια και να πραγματοποιήσουν τη ζωή των ονείρων τους. Οι καλύτεροι αξίζουν το καλύτερο. Αυτό είναι το σωστό. Η Evolve έχει την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είμαι πολύ σίγουρος γι' αυτούς» πρόσθεσε. Ο επιχειρηματίας είπε ότι οι διακοπές θα συνεχιστούν και στο μέλλον αλλά πρόσθεσε αστειευόμενος πως δεν έχει ακόμα προγραμματίσει τις διακοπές για το 2017. Όπως είπε: «Ο κόσμος είναι πολύ μεγάλος. Δεν ξέρω που θα πάμε του χρόνου, αλλά ελπίζω να τους πάω σε άλλο ένα μαγευτικό μέρος».
13a425e15848efe7ad59c4a5a7c43055