Latest News

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Πωλείται το ιστορικό φαρμακείο της οικογένειας Δρίτσα!


Πωλείται το ιστορικό φαρμακείο της οικογένειας του πρώην υπουργού Θοδωρή Δρίτσα στο κέντρο ...
του Πειραιά. 
Η όλη διαδικασία της πώλησης λέγεται πως γίνεται διακριτικά, χωρίς να έχει αναρτηθεί πωλητήριο έξω από το κατάστημα, αλλά έχει γίνει γνωστή στο φαρμακευτικό κόσμο της πόλης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πώληση της άδειας λειτουργίας του φαρμακείου μαζί με τα φάρμακα και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ξεκινά από τις 60.000 ευρώ και λέγεται πως υπάρχουν ήδη προσφορές από ενδιαφερόμενους αγοραστές. 
 Το ιστορικό φαρμακείο αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση, που  δημιούργησε ο πατέρα του Απόστολος Δρίτσας, πριν από σχεδόν 70 χρόνια. Τον τελευταίο καιρό στεγάζεται σ' ένα κτίριο στο κέντρο της πόλης, όπου γίνονται έργα του Τραμ.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το φαρμακείο στεγάζεται σε κτίριο ιδιοκτησίας του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (ΝΑΤ). Την επιχείρηση λειτουργεί η  νύφη του πρώην υπουργού (γυναίκα του αδελφού του). Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ομόρρυθμος εταίρος από το 1992 έως την αποχώρηση του λόγω ασυμβίβαστου. Αν και νομικός ο Θ. Δρίτσας δεν είναι φαρμακοποιός, ωστόσο διατηρούσε ιδιαίτερους δεσμούς με το φαρμακείο που ήταν σημείο αναφοράς της οικογένειάς του στην πόλη του Πειραιά...