Latest News

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Απίστευτο: Παίζει μποξ με... καγκουρό για να σώσει τον σκύλο του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί ο σκύλος να είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου αλλά αυτή η σχέση λειτουργεί αμφίδρομα, όπως αποδεικνύει περίτρανα ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το viral βίντεο, που μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια views, δείχνει την... επική μάχη που δίνει ένας Αυστραλός με ένα «ζόρικο» καγκουρό, προκειμένου να σώσει το αγαπημένο του κατοικίδιο.

Το κλιπ ξεκινάει με τον άνδρα να τρέχει προς τον σκυλάκο του, ο οποίος έχει παγιδευτεί στη σφιχτή λαβή ενός καγκουρό, με ιδιαίτερα επιθετικές διαθέσεις. Παρά τον προφανή κίνδυνο, ο Αυστραλός δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει το μεγαλόσωμο καγκουρό να στραγγαλίσει τον «Μαξ» (όπως είναι το όνομα του σκύλου) και έτσι ορμά καταπάνω του, προσπαθώντας να του τραβήξει την προσοχή.

Το κόλπο πετυχαίνει και το καγκουρό αφήνει τον σκύλο και στρέφεται να αντιμετωπίσει τον άνδρα. Τότε ακριβώς ο τολμηρός Αυστραλός αιφνιδιάζει τον παράξενο αντίπαλό του με μια μπουνιά και στη συνέχεια (πολύ σοφά) το βάζει στα πόδια, αφήνοντας το καγκουρό... αποσβολωμένο!