Latest News

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Άνεργος πατέρας κοιμάται στο αυτοκίνητο μαζί με το 5χρονο παιδί του!


Ο γολγοθάς που βιώνει ένας 35χρονος οικοδόμος, πατέρας ενός 5χρονου παιδιού, έρχεται να καταδείξει, για άλλη μια φορά, τα τραγικά αποτελέσματα...
της ανεργίας.
Ο 35χρονος από την Πάτρα αναγκάζεται να κοιμάται στο αυτοκίνητο, μαζί με το 5χρονο παιδί του, καθώς τον έδιωξαν από το σπίτι όπου διέμενε, αφού λόγω του ότι είναι άνεργος δεν μπορούσε να καταβάλλει το αντίτιμο των ενοικίων.
Ανθρωποι που είδαν το δράμα του 35χρονου ενημέρωσαν το Φωτεινό Αστέρι, το οποίο κατάφερε να εξασφαλίσει σε αυτόν και το παιδί δωμάτιο σε ξενοδοχείο για δύο ημέρες.
Αγνωστο όμως παραμένει τι θα γίνει μετά και πού θα μείνουν πατέρας και παιδί. Γι’ αυτό γίνεται έκκληση από το Φωτεινό Αστέρι, για προσφορά ενός σπιτιού αλλά και δουλειάς για τον 35χρονο, για να μπορέσει να ζήσει αυτός και το μικρό παιδί του, το οποίο καθημερινά φοιτά στο νηπιαγωγείο.
Άμεση ήταν η αντίδραση και του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου Πατρέων, που σε επικοινωνία του με το patrrastimes.gr, ενημερώθηκε για τα στοιχεία του άνεργου πατέρα και του 5χρονου παιδιού, προκειμένου να τους αναλάβει αμέσως με στάγαση και σίτιση.