Latest News

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Καθηγήτρια άλγεβρας έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή σε... παγκάκι!


Μια νεαρή καθηγήτρια άλγεβρας  αναγκάστηκε να ακυρώσει τον γάμο της τον... περασμένο μήνα, όταν συνελήφθη με την κατηγορία ότι αποπλάνησε έναν 16χρονο μαθητή, μετά από μακροχρόνιο φλερτ μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής Snapchat.

Η 23χρονη Alaina Ferguson, που εργαζόταν ως καθηγήτρια άλγεβρας στο λύκειο Plano Senior High School σ
το Τέξας βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία του βιασμού ανήλικου. Σύμφωνα με πηγές του τηλεοπτικού σταθμού Fox News, η νεαρή παραιτήθηκε μόλις δύο μήνες μετά την πρόσληψή της, στο ξεκίνημα της φετινής σχολικής χρονιάς, ωστόσο το σύντομο αυτό διάστημα ήταν αρκετό για να συνάψει δεσμό με τον ανήλικο μαθητή, τον οποίο αποπλάνησε στέλνοντάς του γυμνές φωτογραφίες και τολμηρά μηνύματα στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της New York Post, η 23χρονη προσέγγισε πρώτη τον 16χρονο, γράφοντάς του πάνω σε ένα διαγώνισμα το handle του λογαριασμού της στο Snapchat. Μετά από ένα σύντομο αλλά φλογερό φλερτ μέσω διαδικτύου, το ζευγάρι συναντήθηκε σε μια γειτονική πόλη, όπου σύμφωνα με το κατηγορητήριο έκαναν σεξ για πρώτη φορά στο παγκάκι ενός πάρκου. Στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές ερωτικές επαφές, σε διάφορα ασυνήθιστα μέρη, συμπεριλαμβανομένου του μικρού βαν που οδηγούσε ο νεαρός.

Μόλις δύο μήνες μετά την γνωριμία τους, η σχέση τους είχε εξελιχθεί σε κανονικό ερωτικό δεσμό, με την 23χρονη μάλιστα να φτάνει στο σημείο να φέρνει τον ανήλικο στο διαμέρισμα του αρραβωνιαστικού της και να κάνουν έρωτα στο κρεβάτι του, ενώ εκείνος έλειπε σε κυνηγετικό ταξίδι.

Η νεαρή καθηγήτρια, η οποίο αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση εν αναμονή της δίκης της, απαγορεύεται πλέον να χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο για οποιονδήποτε λόγο, ενώ αν βρεθεί ένοχη κινδυνεύει με αρκετά χρόνια φυλάκισης.