Latest News

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

"Είμαστε αλάνια, διαλεχτά παιδιά μέσα στην πιάτσα..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή θα μπορούσε να είναι η μουσική υπόκρουση της αναμνηστικής φωτογραφίας για τον αγώνα δρόμου "ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS ΠΕΙΡΑΙΑ 2016″. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
                                    
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί δημοσιογράφοι δεν πήγαν σήμερα στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά, όπου ήταν κάτι σαν τρεις και... Βίκος! 
(Κακώς, όσοι δεν πήγαν έχασαν γιατί ίσως είναι ίσως από τις λιγοστές φορές που προσφέρθηκε τουλάχιστον ένα μπουκαλάκι νερό στους προσκεκλημένους)
Επιπλέον, υπήρχαν "διαλεχτά παιδιά" και στα δύο πάνελ των συνολικά 14 ομιλητών της συνέντευξης Τύπου για την προβολή του αγώνα δρόμου "ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS ΠΕΙΡΑΙΑ 2016″,  που διοργανώνεται φέτος για τρίτη συνεχόμενη φορά στην πόλη. 
Για την ιστορία, ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, στη Μαρίνα Ζέας (Πασαλιμάνι), με τη συμμετοχή  αθλητών και πολιτών, για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς ΜΕΡΟΣ των εσόδων θα δοθεί φέτος  στο Σωματείο «Παιδικό Σπίτι Πειραιά». (Τα δύο προηγούμενα χρόνια ΜΕΡΟΣ των εσόδων δόθηκε σ' άλλα σωματεία, χωρίς, ωστόσο, να μάθουμε για το ύψος του ποσού, κάτι που ίσως αποτελούσε κίνητρο για να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή κόσμου στο φετινό δρομικό...). 

@Δεν πειράζει, πάντως, γιατί είσαστε αλάνια, διαλεχτά παιδιά μέσα στην πιάτσα...