Latest News

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Διαχειριστικός έλεγχος: Μη μιλάς, κινδυνεύει ο Πειραιάς!

Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης αποφεύγει συστηματικά ν' απαντήσει για τα ευρήματα από το διαχειριστικό έλεγχο στα οικονομικά του Δήμου Πειραιά...
(2003-2012).  Περισσότερα εδώ

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό των πεπραγμένων της διετίας, ο δήμαρχος κλήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση από το "Λιμάνι της Αγωνίας" για διεξαγωγή ειδικής συζήτησης ενταγμένης στην ημερήσια διάταξη. (Την πρόταση απέρριψε ο δήμαρχος προκαλώντας εύλογα ερωτηματικά) 
Το θέμα έθεσε η δημοσιογράφος της "Εφ.Συν" Χριστίνα Παπασταθοπούλου και ίσως ήταν η πιο πολιτική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου, χωρίς, επί της ουσίας, να δοθεί απάντηση από τον δήμαρχο. 
Αρχικώς ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε άγνοια για την ανακοίνωση (!), αλλά εν συνεχεία φάνηκε καθαρά ότι νιώθει άβολα να μιλάει για τα αποτελέσματα από τον διαχειριστικό έλεγχο. Έτσι, απάντησε ξανά με υπεκφυγές του τύπου "το έχουμε συζητήσει το θέμα σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου" και " να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η υπόθεση, μην κάνουμε κακό στην πόλη".

@ Απλά να πούμε ότι αυτή την τακτική του στυλ "Μη μιλάς, κινδυνεύει ο... Πειραιάς",  ο δήμαρχος επέλεξε ν' ακολουθεί μετά την τελευταία απαντητική έκθεση των ελεγκτών που απέρριπτε τους ισχυρισμούς του Δήμου με την υπόθεση να στέλνεται στον εισαγγελέα και τον διαχειριστικό έλεγχο να επεκτείνεται για τα έτη 2013-2014.