Latest News

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ταλαιπωρία χωρίς τέλος στους δρόμους του Πειραιά λόγω των έργων του Τραμ


Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά λόγω εκτέλεσης εργασιών επέκτασης γραμμής... του ΤΡΑΜ

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής τροχιοδρόμου (ΤΡΑΜ) Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί από 1.10 έως 1.12.2016 καθ’όλο το 24ωρο, προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Ομ. Σκυλίτση, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Τζαβέλλα, στην περιοχή Δήμου Πειραιά, ως ακολούθως:

- Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Ομ. Σκυλίτση , μέγιστου μήκους διακοσίων τριάντα (230,00) μέτρων, στο τμήμα της 80 μέτρα προ της οδού Μ. Αλεξάνδρου έως είκοσι πέντε (25,00) μέτρα, μετά την κεντρική διαχωριστική νησίδα στη συμβολή των οδών Ομ. Σκυλίτση και Τζαβέλλα. Η κυκλοφορία των οχημάτων, θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

- Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε 40 χλμ./ώρα και απαγόρευση της προσπέρασης, για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Ομ. Σκυλίτση, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μαίζωνος και Τζαβέλλα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.