Latest News

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Ο διάσημος ράπερ σε νέες περιπέτειες - Απείλησε μοντέλο με πιστόλι (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)


Ο διάσημος ράπερ Κρις Μπράουν σε νέες περιπέτειες, καθώς η κινηματογραφική σύλληψή του από τις αμερικανικές αρχές κάνει το γύρο...του Διαδικτύου. 
Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο ο ράπερ συνελήφθη στη βίλα του στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, έπειτα από καταγγελία μοντέλου που ισχυρίστηκε πως ο 27χρονος την απείλησε με πιστόλι μέσα στο «παλάτι» του, αξίας τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων. 





Όπως περιγράφει η Daily Mail, η καλλονή κάλεσε τις Αρχές στις 3 τα ξημερώματα. Η επιχείρηση διήρκεσε τουλάχιστον 11 ώρες, καθώς ο άτακτος ράπερ δεν άνοιγε την πόρτα στην αστυνομία για να ξεκινήσει η έρευνα. Κατά πληροφορίες δε, ο ράπερ πέταξε από το παράθυρο μια βαλίτσα με ένα πιστόλι, άλλα όπλα και ναρκωτικά και φώναξε στους αστυνομικούς: «Ελάτε να με πάρετε». 





 Ο Κρις Μπράουν δηλώνει αθώος, ωστόσο εάν η πράξη του αποδειχθεί, η επίθεση με όπλο επισύρει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, με πρόστιμο 10.000 δολάρια. 

 

Όλα ξεκίνησαν, όταν η ξανθιά εστεμμένη καλλονή θαύμασε το κολιέ ενός άλλου άντρα, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στη βίλα, μια πράξη που ενόχλησε, προφανώς, τον Κρις σε μέγιστο βαθμό. 
Οι Αρχές δεν έχουν ανακοινώσει, εάν βρέθηκε τελικά όπλο μέσα στη βίλα, και δεν σχολιάζουν την πληροφορία που έχει διαρρεύσει ότι ο ράπερ πέταξε έξω από το το παράθυρο όπλα και ναρκωτικά. 
 

Δεν είναι η πρώτη φορά που o Κρις Μπράουν έχει περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη. Πριν από λίγα χρόνια είχε καταδικαστεί για τον ξυλοδαρμό της τότε συντρόφου του, της τραγουδίστριας Ριάνα και του είχε απαγορευθεί να οπλοφορεί.