Latest News

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ωρε, πως λέγεται το γλείψιμο στα κινέζικα;


Ακούγοντας όλα αυτά τα πανηγυρικά περί ανάπτυξης και επενδύσεις  που λέγονται από παράγοντες και μη, κάτω στο λιμάνι του Πειραιά μετά την πώληση του ΟΛΠ, δεν ξέρει αν θα πρέπει να γελάσει ή να...
ξεκαρδιστεί στα γέλια!
Σίγουρα δεν αξίζει ούτε καν να τ' αναφέρει κανείς - πόσο μάλλον να τα σχολιάσει σοβαρά- αφού κατά βάθος δεν τα πιστεύουν ούτε όσοι τα λένε δημόσια εκτός εάν αναφέρονται σε κρυφές προσωπικές τους φιλοδοξίες και δίνουν τα διαπιστευτήρια τους στα νέα αφεντικά από την Κίνα.   
Η αλήθεια είναι ότι το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ΟΛΠ πωλήθηκε  τσάμπα και η πόλη του Πειραιά έμεινε χωρίς λιμάνι και μάλιστα δεν άνοιξε ούτε... μύτη. 
Όλα τα άλλα που λέγονται είναι μπαρούφες και δεν πείθουν κανέναν σοβαρό άνθρωπο ότι μια ξένη πολυεθνική εταιρεία θα κάνει όσα δεν έχουν γίνει τόσα χρόνια στο λιμάνι του Πειραιά, λες και απευθύνονται σε ιθαγενείς. 
Όσο για όσους έχουν ακόμα το όνειρο ότι οι Κινέζοι θα χρηματοδοτήσουν και θα υλοποιήσουν τον προεκλογικό τους πρόγραμμα, τότε καλό είναι να γυρίσουν πλευρό  και ίσως ξυπνήσουν αν χτυπήσουν στο κομοδίνο! 
@ Αλήθεια, ξέρεις κανείς πως λέγεται το γλείψιμο στα κινέζικα;