Latest News

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Αυτή είναι η πρόταση της εισαγγελέως για την υπόθεση του Νoor1: Ισόβια πρότεινε για πέντε κατηγορούμενους


Αυτή είναι η πρόταση της εισαγγελέως επί των ποινών σε βάρος των εμπλεκόμενων στην πολύκροτη υπόθεση μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor One» τον...
Ιούνιο του 2014.
Αναλυτικά η εισαγγελέας πρότεινε, τις ανώτερες δυνατές ποινές, της ισόβιας κάθειρξης συν δέκα χρόνια, καθώς και την επιβολή προστίμου ενός εκατομμυρίου ευρώ στον 42χρονο εφοπλιστή Μάκη Γιαννουσάκη και τον ναυλομεσίτη Γιώργο Μπουρδούβαλη. 
Στο σπίτι του πρώτου στην Φιλοθέη, η αστυνομία είχε βρει μισό τόνο ηρωίνης, ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος, γνωστός και με την ονομασία ¨Κάπτεν Τζορτζ” είναι σύμφωνα με τους συγκατηγορουμενους του ο διαμεσολαβητής για τη φόρτωση και μεταφορά των ναρκωτικών από τα Εμιράτα στην Ελευσίνα.
Για τους τρεις Τούρκους που έβαλαν τα χρήματα για την αγορά και την μεταφορά της ηρωίνης η εισαγγελέας πρότεινε τις ίδιες ποινές με τους παραπάνω, άλλα το μισό πρόστιμο.
Για τους καταδικασθέντες για απλή συνέργεια Παναγιώτη Φάρο, Βασίλη Κουρούβανη και τον πρώην ποδοσφαιρικό παράγοντα Αιμίλιο Κοτσώνη ο εισαγγελέας πρότεινε ποινή φυλάκισης δώδεκα ετών.
Η ποινή θα ανακοινωθεί στις 2 Αυγούστου.