Latest News

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Την πάτησε με τον εργολάβο για την πλατεία Πηγάδας!


"Ντρέπομαι για την πλατεία Πηγάδας. Με κορόιδεψε ο εργολάβος. Τον πίστεψαν όταν έλεγε ότι θα τελείωνε...

το έργο..."


Τάδε έφη είπε ο ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά, ζητώντας δημόσια συγνώμη από τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής για την ταλαιπωρία με την πλατεία Πηγάδας.
Απλά να θυμίσουμε ότι τα έργα ανάπλασης, προϋπολογισμού ενός 1 εκατ. ευρώ για την "βιοκλιματική" πλατεία Πηγάδας είχαν ξεκινήσει στις αρχές του 2014 επί δημαρχίας Βασίλη Μιχαλολιάκου εν όψει της προεκλογικής περιόδου. Ωστόσο η πλατεία παραμένει εργοτάξιο εδώ και δυόμιση χρόνια - 22 μήνες θητείας Γιάννη Μώραλη- και περιμένουν ακόμα να ξεπεραστούν τα νομικά κωλύματα με τον εργολάβο προκειμένου ο δήμος Πειραιά να φτιάξει μια απλή πλατεία στην περιοχή. 
Για το έργο-σκάνδαλο με την πλατεία Πηγάδας υπάρχουν ευθύνες και από την προηγούμενη δημοτική αρχή, αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Πειραιά.
 Περισσότερα εδώ  και εδώ
@ Πάντως, η δήλωση του Γιάννη Μώραλη θεωρούμε πως είναι τίμια, αρκεί να τελειώσει σύντομα το έργο στην Πλατεία Πηγάδας και λέμε ένα μπράβο για τη μαγκιά να παραδεχτεί δημόσια ότι την... πάτησε με τον εργολάβο!