Latest News

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Σέσσυ Σαμόλη (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)


Την μάχη με τον καρκίνο έχασε το πρωί της Πέμπτης η δημοσιογράφος Σέσσυ Σαμόλη βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και όλους εκείνους που...
την αγαπούσαν.
Η Σέσσυ Σαμόλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957 και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ξεκίνησε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα από το περιοδικό «Μοντέρνο Τραγούδι» και στη συνέχεια εργάστηκε στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ», όπου παρέμεινε για πολλά χρόνια ως επικεφαλής του καλλιτεχνικού και κοινωνικού ρεπορτάζ.
Ιδιαίτερα συνταρακτική για τη ζωή της ήταν η απώλεια, το 2010, του αγαπημένου της συζύγου Σάκη Σαμόλη, για τον οποίο έγραψε ένα βιβλίο και του το αφιέρωσε με τίτλο «Αγαπημένε μας Σάκη».
Διακρινόταν για τη συναδελφικότητά της, ήταν ευγενική και γεμάτη ενέργεια. Ήταν απόλυτα καταρτισμένη στα θέματα που κάλυπτε και ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους τους συναδέλφους.
Τα τελευταία χρόνια είχε δημιουργήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια ομάδα φωτογραφίας, τα “Αθηναϊκά και μη”, για την οποία ήταν πολύ χαρούμενη.
Η κηδεία της Σέσσυς Σαμόλη θα γίνει αύριο Παρασκευή, 29 Ιουλίου, στις 6 μ.μ. στο Νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου.
@ Καλό ταξίδι στη Σέσσυ Σαμόλη...