Latest News

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Ξέσπασε ξανά η μητέρα του Π. Φύσσα όταν είδε τον Γ. Ρουπακιά


Ξέσπασαν οι συγγενείς του Παύλου Φύσσα βλέποντας τους κατηγορουμένους για τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού να μπαίνουν στη... δικαστική αίθουσα όπου ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
«Μη σώσεις πανάθεμά σε...» φώναξε η Μάγδα Φύσσα τη στιγμή που είδε τον Γ. Ρουπακιά να εισέρχεται συνοδεία αστυνομικής δύναμης για να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

«Δολοφόνοι, αποβράσματα της κοινωνίας, μας υποχρεώνετε να σας βλέπουμε. Να πέσει φωτιά να σας κάψει, ζώα» είπε η Μάγδα Φύσσα ενώ στεκόταν όρθια στο πίσω μέρος της δικαστικής αίθουσας.

«Στο λαγούμι σου καθίκι, στο λαγούμι σου» φώναξε ο θείος του Παύλου Φύσσα απευθυνόμενος στον Γιώργο Ρουπακιά, ο οποίος δεν έριξε ούτε μια ματιά στους συγγενείς του άτυχου μουσικού.

Ο Γ. Ρουπακιάς, ο οποίος μετά την αποφυλάκισή του λόγω λήξης του ανώτατου ορίου προσωρινής κράτησης παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό, ήταν η πρώτη ημέρα που εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ακολουθώντας την τακτική των συγκατηγορουμένων του, οι οποίοι εκπροσωπούνται από τους συνηγόρους τους. Είναι χαρακτηριστικό πως στην τελευταία συνεδρίαση του δικαστηρίου στο εδώλιο καθόταν ένας μόνο από τους συνολικά 68 κατηγορουμένους στην υπόθεση.

Σήμερα, ωστόσο, η εικόνα αυτή άλλαξε, καθώς το δικαστήριο διέταξε την αυτοπρόσωπη παρουσία των κατηγορουμένων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας Φύσσα κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα της οικογένειας του άτυχου μουσικού. Έτσι, στο εδώλιο κάθονται σήμερα συνολικά 17 κατηγορούμενοι.