Latest News

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Τραγικός επίλογος στο θρίλερ με την Ελευθερία Αγραφιώτου - Ποια η σχέση με τον "δράκο" στο Μαρούσι (ΒΙΝΤΕΟ)


Ερωτηματικά προκαλεί ο θάνατος της Ελευθερίας Αγραφιώτου που βρέθηκε νεκρή χθες σε υπόγειο γκαράζ σουπερ-μάρκετ...
στο Μαρούσι. 
  Η σορός της 69χρονης  γυναίκας,  την οποία αναζητούσαν οι συγγενείς της μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη ενώ τα ρούχα της ήταν σκισμένα και γύρω της υπήρχαν κηλίδες αίματος. Πεταμένη δίπλα της βρέθηκε η τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα, χωρίς πάντως να λείπει τίποτα.   Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν σύμφωνα με πληροφορίες ότι κάποιος αποπειράθηκε να τη βιάσει ενώ σύμφωνα με το anikolouli.gr, ερευνάται αν το έγκλημα συνδέεται με τις επιθέσεις του «Δράκου του Αμαρουσίου» που συνελήφθη, καθώς ο συλληφθείς συνήθιζε να επιτίθεται στα θύματα του σε υπόγειες διαβάσεις και χώρους.  
 Στο γκαράζ όπου βρέθηκε νεκρή η 69χρονη δεν υπήρχαν κάμερες, καθώς βρισκόταν στο τρίτο επίπεδο και δεν χρησιμοποιούνταν.  Πρόσβασης το γκαράζ αυτό υπήρχε μόνο μέσω του κλιμακοστασίου.
Νεκρή βρέθηκε στο Μαρούσι ένα μήνα περίπου μετά την εξαφάνισή της η Ελευθερία Αγραφιώτου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της Άμεσης Δράσης εντόπισαν τη σορό της άτυχης γυναίκας σε προχωρημένη σήψη, στο τρίτο επίπεδο υπόγειου γκαράζ, έναν όροφο κάτω από το σημείο που είχε βρεθεί το αμάξι της.   
Αξιωματικοί της Ασφάλειας και ιατροδικαστής έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να διαπιστώσουν από την αυτοψία και την νεκροτομή, αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία.   
Για την υπόθεσή της 69χρονης είχε σημάνει συναγερμός από τις 21 Απριλίου, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της. Είχε εκδοθεί silver alert, ενώ την έψαχνε μέσω της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη.   
Η έρευνα από το «Φως στο Τούνελ»: