Latest News

Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Επίθεση στα ντους των φυλακών δέχθηκε ο παιδόφιλος Άνταμ Τζόνσον



Άσχημα δείχνουν τα πράγματα για τον πρώην άσο της Σάντερλαντ, Άνταμ Τζόνσον, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης έξι ετών για ασέλγεια εις βάρος ενός... 15χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail, o πρώην πασίγνωστος ποδοσφαιριστής δέχτηκε επίθεση από έναν συγκρατούμενό του στα ντους της φυλακής Μούρλαντ στο Λάνκαστερ, έπειτα από την άρνησή του να καθαρίσει τις τρίχες από ένα σιφόνι.

Όπως αναφέρει το σχετικό άρθρο, επικαλούμενο τη μαρτυρία ενός άλλου κρατούμενου στις φυλακές, ο άλλοτε διεθνής εξτρέμ της Βρετανίας καθάριζε όλο το πρωί την τουαλέτα των φυλακών, όπως του είχε ζητηθεί από τους δεσμοφύλακες. Όταν κόντευε να ολοκληρώσει τη δουλειά που του είχε ανατεθεί, ένας συγκρατούμενός του τον πλησίασε και του ζήτησε να καθαρίσει ένα σιφόνι που είχε βουλώσει με τρίχες. Τότε, σύμφωνα με την πηγή της βρετανικής εφημερίδας, ο Τζόνσον απάντησε ότι είχε ήδη τελειώσει το καθάρισμα. Ωστόσο, δεν περιορίστηκε σε μία απλή άρνηση, αλλά φέρεται να είπε στον συγκρατούμενό του «να πάει να γ....θεί», ρωτώντας τον με οργή, «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο συγκρατούμενος του Τζόνσον (που έχει τη φήμη ιδιαίτερα... ευερέθιστου τροφίμου στις φυλακές) επιτέθηκε τότε στον πρώην άσο της Σάντερλαντ, ο οποίος προσπάθησε να ανταποδώσει τα χτυπήματα. 

Αν και η συμπλοκή ήταν σύντομη, αφού παρενέβησαν λίγα λεπτά μετά οι δεσμοφύλακες, ο Τζόνσον φαινόταν ιδιαίτερα ταραγμένος και τρομαγμένος μετά τον καυγά, ανέφερε η πηγή της εφημερίδας. Και όχι άδικα, αφού όπως φαίνεται επέλεξε να τα βάλει με το λάθος άτομο και αυτά τα λάθη πληρώνονται ακριβά μέσα στις φυλακές, ακόμα και σε σωφρονιστικά ιδρύματα «πολυτελείας» όπως αυτό που εκτίει την ποινή του ο Τζόνσον.