Latest News

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Απίστευτο: Τουρίστρια προσπάθησε να φτάσει κολυμπώντας ένα κρουαζιερόπλοιο...


Μία τουρίστρια διασώθηκε στον Ατλαντικό, έπειτα από την απόπειρά της να φτάσει κολυμπώντας το κρουαζιερόπλοιο με το οποίο ταξίδευε, μετά από ένα...
απίστευτο μπέρδεμα.
Η 65χρονη Σούζαν Μπράουν  είπε στους γιατρούς ότι έπεσε στη θάλασσα προκειμένου να φτάσει το κρουαζιερόπλοιο, πιστεύοντας ότι ο σύζυγός της επέβαινε σε αυτό, μετά από την απόφασή του να μην επιστρέψει τελικά μαζί της αεροπορικώς στη Βρετανία.
Το ζευγάρι αποφάσισε να αγοράσει τα αεροπορικά ταξίδια της επιστροφής το Σάββατο, όταν αποβιβάστηκαν από το «Marco Polo» όταν αυτό έκανε «στάση» στη Μαδέρα, αποφασίζοντας να διακόψουν το ταξίδι τους με το κρουαζιερόπλοιο.
Οταν εκείνη- όπως είπε στην αστυνομία- έχασε από τα μάτια της τον σύζυγό της στο αεροδρόμιο του νησιού, αποφάσισε να πέσει στον Ατλαντικό, υποθέτοντας ότι εκείνος είχε επιστρέψει στο πλοίο. Βλέποντας λοιπόν στον ορίζοντα το κρουαζιερόπλοιο, το οποίο αναχωρούσε από το λιμάνι, πίστεψε ότι μπορεί να το φτάσει κολυμπώντας. Αφού της χορηγήθηκε θεραπεία για σοβαρή υποθερμία, η γυναίκα μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείο.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο σύζυγός της, ο 69χρονος Μάικλ Μπράουν, δεν επέστρεψε στο κρουαζιερόπλοιο και γίνεται προσπάθεια να διαπιστωθεί αν εκείνος επέστρεψε αεροπορικώς στη Βρετανία.
«Ηταν πολύ τυχερή που επιβίωσε. Ηταν στο νερό για περισσότερες από τρεις ώρες και έπασχε από υποθερμία όταν την περισυνέλεξαν ψαράδες που άκουσαν τις εκκλήσεις της για βοήθεια. Μπορούσε να πεθάνει αν δεν την έσωζαν εκείνη τη στιγμή», ανέφεραν οι λιμενικές αρχές στην Telegraph.
Οι αρχές κάνουν έρευνα για το αν συνέβη κάτι στο κρουαζιερόπλοιο, που θα μπορούσε να βοηθήσει να κατανοήσουν γιατί το ζευγάρι αποφάσισε να διακόψει το ταξίδι του. Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι προηγήθηκε καυγάς μεταξύ των συζύγων, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα.