Latest News

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Τι σημαίνει το 1,5 mg/l αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του Παντελίδη – Επιμένει η οικογένεια ότι οδηγός ήταν η Φρόσω (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά ο Παντελής Παντελίδης ήταν πιωμένος, όταν, έχασε τη ζωή του, το μοιραίο πρωινό στην κλειστή στροφή...
του Ελληνικού. Από τις αιματολογικές εξετάσεις που έγιναν ανιχνεύτηκε στο αίμα του του αδικοχαμένου τραγουδιστή, σύμφωνα με πληροφορίες, 1,5 γραμμάριο αλκοόλ ανά λίτρο, ενώ το όριο είναι 0,50!
Παράλληλα η οικογένεια έχει διορίσει εξειδικευμένο πραγματογνώμονα για την αναπαράσταση των συνθηκών του δυστυχήματος.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα παραδοθούν ολοκληρωμένα στην Τροχαία στο τέλος της εβδομάδας. Ωστόσο η οικογένεια Παντελίδη επιμένει πως οδηγούσε η Φρόσω Κυριακού. Το αλκοόλ στο αίμα του τραγουδιστή ενισχύει τη θέση που υποστήριζε εξαρχής ότι δεν οδηγούσε εκείνος αλλά η Φρόσω.
Όπως ανέφεραν το 1,5 γραμμάριο μαρτυρά πως δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει και έδωσε το αυτοκίνητο στην κοπέλα. Το κάθισμα του οδηγού ήταν 9 εκατοστά πιο μπροστά από αυτό του συνοδηγού. Με βάση αυτά τα στοιχεία αποδίδουν το δυστύχημα στις κακοτεχνίες του δρόμου και θα υποβάλουν μήνυση κατά της Περιφέρειας Αττικής του Δήμου Αττικής, του Ελληνικού και του κατασκευαστή του στηθαίου και του κιγκλιδώματος στο οποίο προσέκρουσε το τζιπ.

Ο οδηγός αγώνων και δάσκαλος Οδικής Συμπεριφοράς, Τάσος Ιαβέρης μίλησε στην Tatiana Live εξηγώντας τι ακριβώς σημαίνει το πόρισμα για το αλκοόλ και σοκάρει. Με πόσα ποτήρια ισούται το ποσοστό που βρέθηκε στο αίμα του Παντελή Παντελίδη σύμφωνα με τον Τάσο Ιαβέρη;