Latest News

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

H καθαριότητα είναι ο καθρέφτης του Δήμου Πειραιά! (ΦΩΤΟ REPORTAZ NET )

Αν η καθαριότητα είναι ο καθρέφτης μιας πόλης, τότε ο Δήμος Πειραιά μάλλον απέχει πολύ ακόμη για να πει κάποιος ότι είναι καθαρός. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟ REPORTAZ NET


Σκουπίδια διάσπαρτα πεταμένα μέσα και γύρω από τον Τινάνειο Κήπο αντικρίζει όποιος περάσει από την Ακτή Μιαούλη για να πάει στο κέντρο του Πειραιά. 
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του Reportaz Net, τα σκουπίδια είναι πεταμένα, τόσο μέσα στο κήπο, όσο και στο πεζοδρόμιο, όπου καθημερινά περνούν πολίτες και επισκέπτες του της πόλης.


Το απίστευτο είναι ότι τα πεζοδρόμια φτιάχτηκαν πριν λίγο καιρό αλλά το πιο κοντινό καλάθι απορριμμάτων παραμένει σκεπασμένο με σακούλα του Δήμου Πειραιά, με αποτέλεσμα οι περαστικοί να μην έχουν που να πετάξουν τα σκουπίδια και να τα ρίχνουν στο δρόμο...





Στο μεταξύ, παρουσία του δημάρχου Πειραιά και πολιτικών προσώπων της πόλης έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργατοϋπαλλήλων καθαρισμού του Δήμου. 
Ο Γιάννης Μώραλης έδωσε συγχαρητήρια στους υπαλλήλους καθώς διατηρούν την πόλη καθαρή έχοντας ελλειπή μέσα, λέγοντας τα εξής: 
«Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί διατηρείται την πόλη καθαρή, σε ικανοποιητικό επίπεδο, παρά τα ελλειπή μέσα. Επιτελείτε πολύ σημαντικό έργο καθώς η καθαριότητα είναι ο καθρέφτης μιας πόλης. Αν μια πόλη δεν είναι καθαρή δημιουργεί άσχημη εικόνα στους δημότες και τους επισκέπτες της. Βέβαια, πάντοτε υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση γι’ αυτό πρέπει να προσπαθούμε συνέχεια για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Η νέα χρονιά, το 2016, θα είναι μια εξίσου δύσκολη χρονιά ίσως και δυσκολότερη από την προηγούμενη οπότε οι ελλείψεις δυστυχώς δεν θα είναι εύκολο να εξαλειφθούν από τον Δήμο, αλλά μπορούν να καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό από τη δική σας προσπάθεια και συνεννόηση...».

@ Πάντως, από δώ φαίνεται πως έχει πολύ καιρό να περάσει οδοκαθαριστής,  σύμφωνα τουλάχιστον με τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τυχαία το απόγευμα της Παρασκευής.  
Αν κάποιος μπορεί και θέλει ας ειδοποιήσει μέσω της εφαρμογής «Pireapp» τους αρμόδιους του Δήμου Πειραιά...