Latest News

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Θρήνος για τους τρεις αξιωματικούς του ελικοπτέρου - Συγκλονίζουν τα μηνύματα στο Facebook (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί όλη η Ελλάδα από την τραγωδία της πτώσης του ελικοπτέρου...στην Κίναρο. Δε θρηνεί μόνο η οικογένεια των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, αλλά ολόκληρος ο ελληνικός λαός. 

Ο κυβερνήτης υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης ήταν 37 ετών, παντρεμένος και πολύ έμπειρος, με περισσότερες από 1300 ώρες πτήσης. Ο συγκυβερνήτης, υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς ήταν 34 ετών, παντρεμένος με ένα παιδί και η γυναίκα του είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Ο ναυτίλος (χειριστής ραντάρ επιφανείας) ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου ήταν 36 ετών, έγγαμος με ένα παιδί. Οι σκέψεις όλων στρέφονται στις οικογένειές των ανθρώπων αυτών που έπεσαν επάνω στο καθήκον. 

Το ελληνικό facebook έχει γεμίσει για πρώτη φορά με χιλιάδες φωτογραφίες πένθους οι οποίες έχουν αντικαταστήσει τις εικόνες προφίλ των χρηστών του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης. 



«Αθάνατοι», «Πετάξτε ψηλά», «Τιμή και δόξα για τους ήρωες που έφυγαν στο καθήκον»είναι τα κύρια μηνύματα που έχουν κατακλύσει εδώ και λίγες ώρες το ελληνικό facebook. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν εκείνα των συγγενών, των φίλων και των συναδέλφων των τριών επιβαινόντων του μοιραίου ελικοπτέρου Agusta Bell.

«Τιμή και υπερηφάνεια για τα τρία παλληκάρια του Πολεμικού Ναυτικού μας που έχασαν τη ζωή τους στο καθήκον. Διότι, κάποιοι λίγοι και εκλεκτοί, ρισκάρουν τη ζωή τους κάθε μέρα και νύκτα για λογαριασμό μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά τους και σε όλους τους εκλεκτούς φίλους και συναδέλφους της Μοίρας Ελικοπτέρων του Ναυτικού μας», αναφέρεται σε ένα από αυτά. 



«Τάσο, Κώστα και Λευτέρη αντίο... Ήταν τιμή μου που συνυπηρετήσαμε... Να μας προσέχετε από κει πάνω...», γράφει συνάδελφος και φίλος των τριών αξιωματικών. «Μεγάλη θλίψη για την απώλεια των τριών χειριστών του agousta bell 212 κι ένα υπέρτατο ευχαριστώ για την ηρωική τους υπηρεσία. Ας είναι ευλογημένες οι ψυχούλες τους», αναφέρεται, ακόμη, σε ένα από τα χιλιάδες μηνύματα θλίψης που έχουν κατακλύσει το ελληνικό Διαδίκτυο.