Latest News

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Το Κερατσίνι σήκωσε την "κούπα" του Πειραιά


Οι «ροσσονέρι» επικράτησαν 1-0 του Αετού Κορυδαλλού και έφτασαν στην πέμπτη κατάκτηση  του τροπαίου...στον Πειραιά.


Το Κερατσίνι επιβεβαίωσε πως σε έναν τελικό οι προβλέψεις πριν την σέντρα πάνε… περίπατο και επικράτησε με 1-0 φτάνοντας στην πέμπτη κατάκτηση του τροπαίου στην ιστορία του.
Σε ένα ματς με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, καθώς οι δύο ομάδες πρόσεχαν κυρίως τα μετόπισθεν το Κερατσίνι του Σάκη Δέδε βρήκε την λύση στα… χασομέρια του πρώτου ημιχρόνου όταν μετά από πάσα του Νίκου Μαριόλη ο Άγγελος Ψυχογιός με τελείωμα «κλάσης» νίκη τον Θωμόπουλο για το 1-0, με τον έμπειρο κίπερ του Αετού να φέρει ευθύνη για το τέρμα που δέχθηκε.
Στην επανάληψη ο Αετός ανέλαβε την πρωτοβουλία, με το Κερατσίνι να οπισθοχωρεί και να ψάχνει την αντεπίθεση που θα του δώσει την ευκαιρία να κλειδώσει το ματς. Και στο 79′ σε μία από αυτές έφτασε μια ανάσα από το 2-0, αλλά ο Ψυχογιός πλάσαρε άουτ στο τετ α τετ με τον Θωμόπουλο. Παρά τις προσπάθειες της ομάδας του Κορυδαλλού, πάντως, και την ασφυκτική πίεση στο φινάλε το τρόπαιο κατέληξε στο Κερατσίνι.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Σάκης Δέδες): Φραντζεσκάκης, Σπυρογιαννάκης (74′ λ.τρ. Αγγελάκης), Σκορδίλης (7′ λ.τρ. Μάλλης), Μαριόλης Γ., Βαττής, Μπατής, Σιδέρης (63′ Τουρνάς), Γκιάτης, Μαριόλης Ν, Ψυχογιός, Κουρκούτης.
ΑΕΤΟΣ ΚΟΡ. (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Θωμόπουλος, Κουντουράς (83′ Τουλουβασίλης), Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης, Σύρμας, Σιδηρόπουλος, Καλλέργης, Λέσι, Μπαμπουλάκης (46′ Κράσι), Μούτσας, Δρυμούσης (73′ Μπερίσα).