Latest News

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ένα βραβείο σοβαρότητας για τον Γιάννη Μώραλη


Ένα ακόμη βραβείο δόθηκε στο δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη σε εκδήλωση που έγινε στον...
Πειραϊκό Σύνδεσμο. 
Αυτή την φορά τιμήθηκε από το Περιφερειακό Τμήμα Πειραιά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο πλαίσιο απονομής πτυχίων των εθελοντών και τιμητικών διακρίσεων σε κοινωνικούς φορείς.
Παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση, ο Γιάννης Μώραλης απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας μεταξύ άλλων:
"Σήμερα, πέρα από τους εθελοντές που δικαίως βραβεύετε, κάνετε και μια τιμητική διάκριση στο πρόσωπό μου, την οποία θεωρώ υπερβολική, για δύο λόγους.
Πρώτον γιατί δεν νομίζω ότι μέχρι τώρα έχω αποδείξει ότι είμαι ένας καλός Δήμαρχος, έχουμε άλλα 3,5 χρόνια και καλούμαι εγώ και οι συνεργάτες μου να το αποδείξουμε. Πιστεύω ότι καταβάλουμε προσπάθειες.
Δεύτερον, σε ό,τι αφορά στο Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού στον Πειραιά, δεν έχουμε κάνει όσα θα μπορούσαμε. Έχουμε συνεργασίες, επικοινωνία με καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Νομίζω όμως, ότι καλούμαι τα επόμενα 3 χρόνια να αποδείξω ότι άξιζα αυτή την τιμητική διάκριση. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια με όλους τους συνεργάτες να το πράξουμε...».
@ Σωστός! Ένα βραβείο σοβαρότητας και αυτογνωσίας από το Reportaz Net στο δήμαρχο γιατί φαίνεται ότι έχει ακόμα το "γνῶθι σαὐτόνπαρά όλες αυτές τις απίθανες βραβεύσεις στο Δήμο Πειραιά...