Latest News

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Οργή της Μάγδα Φύσσα για την αποφυλάκιση Ρουπακιά

Ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεως θέτει η μητέρα του Παύλου Φύσσα, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι το Σεπτέμβρη...
του 2013.
«Κανείς δεν περίμενε ότι θα περνούσαν 30 μήνες και δεν θα είχε γίνει τίποτα. Κανείς μας δεν περίμενε κάτι τέτοιο... Και κανείς δεν ρωτάει πώς αντέχουμε όλοι εμείς εκεί 30 μήνες και πόσο ακόμα θα μας πάρει», είπε η Μάγδα Φύσσα ζητώντας παράλληλα από τους αρμόδιους να «σκύψουν το κεφάλι και να δουν με σοβαρότητα το θέμα».
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, η Μ. Φύσσα τόνισε πως πρόκειται για τη «δίκη του αιώνα» και όχι για «μια απλή δίκη».
Αναφερόμενη στον δολοφόνο του γιου της, Γιώργο Ρουπακιά, διερωτήθηκε: «Ο ίδιος είναι κατ' ομολογία δολοφόνος. Πώς βγαίνει έξω; Ας μου εξηγήσει κάποιος αυτούς τους νόμους».
Μίλησε για οργανωμένη δολοφονία και υπογράμμισε πως ο χαμός του Παύλου «δεν ήταν ένας τυχαίος φόνος».
Εξέφρασε παράλληλα τα παράπονά της. «Φυσικά και έχω παράπονα. Χάσαμε ένα παλικάρι 34 χρονών... έναν λεβέντη. Ήθελαν να μας δείξουν τη δύναμή τους και ποιοι είναι», τόνισε και επεσήμανε πως πρόκειται για ένα «οργανωμένο έγκλημα» που γίνεται από ένα κόμμα.
Η Μάγδα Φύσσα ζητεί να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη και με αφορμή την αποχή των δικηγόρων κάνει έκκληση: «Να σκύψουν το κεφάλι τους οι αρμόδιοι αυτοί που έχουν σχέση με την υπόθεση, να δώσουν άδειες, να μπορεί να συνεχιστεί η δίκη, δεν γίνεται να παραμείνει έτσι αυτό. Πρέπει να συνεχιστεί, τουλάχιστον τώρα, να κάνουν κάτι. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος για όλα αυτά, αλλά θα έπρεπε να το δουν λίγο διαφορετικά».