Latest News

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Αυτό το δημοτικό ραδιόφωνο δεν αρέσει σε κανέναν! Ούτε ο δήμαρχος δεν παρακολουθεί το "Κανάλι 1"...


Μπορεί να μην γράφονται τόσο συχνά όσο στο παρελθόν σχόλια για το δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό το Κανάλι 1 αρέσει....
σε κανέναν!


Το Κανάλι 1 συνεχίζει να έχει μηδενική ακροαματικότητα και επιρροή στην πόλη, ενώ υπολειτουργεί χρηματοδοτούμενο αποκλειστικά με τις επιχορηγήσεις, ύψους περί των 1,8 εκατ. ευρώ που δίνονται ετησίως από τα ταμεία του Δήμου Πειραιά.
Η πραγματικότητα είναι ότι εδώ και ενάμιση χρόνο δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα επί της ουσίας από την προηγούμενη δημοτική αρχή του Βασίλη Μιχαλολιάκου που ίσως ήταν από τις χειρότερες στην ιστορία του δημοτικού ραδιοφώνου. 
Η σημερινή διοίκηση της ΔΗΡΑΠ μοιάζει να έχει βάλει το δημοτικό ραδιόφωνο στον αυτόματο πιλότο. 
Απλά καταβάλλει προσπάθειες και κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να συνεχίσει την ίδια ακριβώς καθοδική πορεία που είχαν χαράξει οι προκάτοχοί τους και τίποτα περισσότερο. 
Η μόνη διαφορά είναι ότι αντί να τρέχουν να καλύψουν τις δηλώσεις του Βασίλη Μιχαλολιάκου, τώρα κάνουν ακριβώς το ίδιο και για τον Γιάννη Μώραλη, κυρίως μέσω της web tv. Και αυτό μάλλον όχι με ιδιαίτερη επιτυχία επικοινωνιακά, καθώς δεν έχει καμία απήχηση στην τοπική κοινωνία. Δεν είναι τυχαίο που τα σχετικά βίντεο στο YouTube έχουν κατά μέσον όρο μονοψήφια "χτυπήματα" από επισκέψεις. (Πιθανολογείται ότι το ένα είναι αυτού που ανέβασε το βίντεο, το άλλο από κάποιο συνεργάτη του δημάρχου και το τρίο είναι δικό μας, άντε και κανένας περαστικός που είδε φως και μπήκε, αλλά θα του περάσει...)
Η αλήθεια είναι ότι το "Κανάλι 1" δεν το παρακολουθεί κανείς κάτω στον Πειραιά. 
Ούτε καν ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, ο οποίος εδώ και ενάμιση χρόνο δεν έχει πάει να δώσει συνέντευξη στο δημοτικό ραδιόφωνο, αν και αποκλειστικά καλύπτει μόνο δικές του εκδηλώσεις. 
Οι παρατάξεις αντιπολίτευσης δεν υπάρχουν καν για το δημοτικό ραδιόφωνο, το οποίο δεν καλύπτει και οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στην πόλη, εκτός από τις εκδηλώσεις της δημοτικής αρχής και του Ολυμπιακού, αν και μάλλον υπάρχουν κι άλλα θέματα που απασχολούν τους δημότες...

@ Με λίγα λόγια, αυτό δεν είναι ούτε δημοτικό, ούτε ραδιόφωνο και γι' αυτό δεν παρακολουθεί κανείς το Κανάλι 1 στον Πειραιά!