Latest News

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Που είναι οι νέοι δημοτικοί αστυνομικοί του Πειραιά

Άφαντοι παραμένουν από τους δρόμους της πόλης οι νέοι δημοτικοί αστυνομικοί που έχει προσλάβει ο Δήμος Πειραιά εδώ...
και μήνες.
Όπως έχει αποκαλύψει το Reportaz Net, οι 25 νέοι δημοτικοί αστυνομικοί πληρώνονται κανονικά, αλλά κάθονται χωρίς να κάνουν τίποτα και περιμένουν πότε θα πιάσουν δουλειά!
(ΕΔΩ) 
Κάποιοι συνάδελφοί τους υποστηρίζουν ότι πηγαίνουν καθημερινά στην υπηρεσία, αλλά οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν τους έχουν δει στο Δήμο αν και η ουσία είναι ότι δεν μπορούν να κάνουν ακόμα τη δουλειά
για την οποία έχουν προσληφθεί και πληρώνονται από το Δήμο Πειραιά.Την ίδια στιγμή, το κέντρο της πόλης έχει μετατραπεί σε απέραντο πάρκινγκ από τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα που παρκάρουν ακόμα και μπροστά από το δημαρχείο χωρίς να ενοχλείται κανείς από τη δημοτική αρχή.(ΕΔΩ) 
Στο μεταξύ, οι άλλοι μεγάλοι δήμοι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης οι δημοτικοί αστυνομικοί όχι μόνο έχουν πιάσει δουλειά, αλλά κάνουν και τον πρώτο απολογισμό του έργου τους, δίνοντας στοιχεία στη δημοσιότητα. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι βροχή πέφτουν καθημερινά οι κλήσεις των δημοτικών αστυνομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης, που μέσα σε διάστημα δύο μηνών έχουν αφήσει το ροζ χαρτάκι σε 21.571 περιπτώσεις. Οι κλήσεις αυτές, σύμφωνα με την αντιδημαρχία Οικονομικών, αντιστοιχούν σε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ. 

@Αλήθεια μπορεί να εξηγήσει κάποιος πως είναι δυνατόν οι νέοι δημοτικοί αστυνομικοί να πληρώνονται κανονικά για να περιμένουν πότε θα πιάσουν δουλειά στο Δήμο Πειραιά, ενώ την ίδια στιγμή να βουλιάζει από τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα το κέντρο της πόλης; Ποιος ευθύνεται γι΄ αυτήν την καθυστέρηση να λειτουργήσει κανονικά η δημοτική αστυνομία με αποτέλεσμα να χάνονται και έσοδα για τον Δήμο Πειραιά;