Latest News

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Τι θα ψηφίσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Τι θα ψηφίσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσα απ' τις φυλακές; Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ αυτή τη φορά πρόλαβε και γράφτηκε στους εκλογικούς καταλόγους των...
φυλακών Κορυδαλλού.
 Εκεί, κρατείται και ο Βηματοδότης σε σχόλιο του αναφέρεται στη στάση που ενδέχεται να κρατήσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Όπως γράφει χαρακτηριστικά : "Αυτή τη φορά ο Ακης Τσοχατζόπουλος φρόντισε εγκαίρως (μου λένε ότι ήταν από τους πρώτους) να γραφτεί στους εκλογικούς καταλόγους των φυλακών Κορυδαλλού ώστε να έχει το δικαίωμα να ψηφίσει στις βουλευτικές εκλογές. Οχι όπως την «πάτησε» τον Γενάρη και δεν γράφτηκε και όταν πήγε ανυποψίαστος να ψηφίσει, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν τον άφησαν. Σε κανέναν όμως δεν λέει τι θα ψηφίσει, αν και συγκρατούμενοί του τού υπενθύμισαν ότι με τον νόμο Παρασκευόπουλου «ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να κλείνει φυλακή, τους βγάζει όλους έξω». Για την ιστορία, σας πληροφορώ ότι θα στηθούν συνολικά 33 κάλπες στις φυλακές της χώρας και θα ψηφίσουν 2.751 έγκλειστοι που δεν έχουν στερηθεί τα εκλογικά τους δικαιώματα".