Latest News

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ο γνωστός, ο άγνωστος και ο διάσημος για 12 ώρες! - Ποιοι είναι οι νέοι υπουργοί από τον Πειραιά (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με τρία μέλη στο κυβερνητικό σχήμα βρέθηκαν για 12 ώρες οι δύο εκλογικές περιφέρειες του Πειραιά μετά το σχηματισμό της νέας...

κυβέρνησης Τσίπρα. 
Πρόκειται για τον γνωστό κάτω στο λιμάνι Θοδωρή Δρίτσα στο αυτόνομο υπουργείο Ναυτιλίας, τον άγνωστο στην περιοχή της Β' Πειραιώς Δημήτρη Βίτσα στο υπουργείο Άμυνας και τον διάσημο Δημήτρη Καμμένο στο υπουργείο Υποδομών στο οποίο έμεινε για 12 ώρες πριν τον παραιτήσει ο Πάνος Καμμένος μέσω Twitter ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΒΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ, 
Yπουργός Ναυτιλίας 

Γεννήθηκε το 1947 στον Πειραιά, όπου και μεγάλωσε. Βουλευτής για τον Πειραιά και τα Νησιά από το 2007 μέχρι και σήμερα. Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Τέσσερις φορές υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με το Λιμάνι της Αγωνίας. Δημοτικός σύμβουλος Πειραιά από το 2002 μέχρι το 2007, αλλά και σήμερα. Συμμετοχή σε κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, πάνω από 50 χρόνια. Ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΤΣΑΣ Αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και παρακολούθησε σεμινάρια marketing και management. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως στέλεχος στον χώρο της διαφήμισης και των γραφικών τεχνών. Το 1974 εντάχθηκε στη ΚΝΕ και το 1977 στο ΚΚΕ, του οποίου υπήρξε μέλος της Κ.Ε. που εκλέχθηκε στο 13ο Συνέδριο. Υπήρξε μέλος του ΣΥΝ από την ίδρυσή του, μέλος της ΚΠΕ σε διάφορες περιόδους, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αθήνας έως τον Απρίλιο 2009 και γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων 
Σπούδασε στο Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών, στο Τμήμα ∆ιοίκησης Επιχειρήσεων. Εξειδικεύτηκε στα Οικονομικά και τη Στρατηγική Επικοινωνία στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

@Τώρα τι έχει να περιμένει ο Πειραιάς από τους τρεις υπουργούς; 
Με δύο λέξεις: Σχεδόν τίποτα!