Latest News

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Προκλητική προπαγάνδα στον Δήμο Πειραιά -Διχάζουν τους δημότες για το δημοψήφισμα (EIKONA)

Σε προπαγανδιστικό μηχανισμό των θέσεων του στρατoπέδου του "ΝΑΙ" προσπαθεί να μετατρέψει τον Δήμο Πειραιά,  η δημοτική αρχή...
της πόλης.
Η παράταξη της πλειοψηφίας"Πειραιάς Νικητής" του δημάρχου Γιάννη Μώραλη χρησιμοποιεί με απροκάλυπτο τρόπο τα μέσα επικοινωνίας του Δήμου για να προπαγανδίσει τη θέση της δημοτικής αρχής για το δημοψήφισμα, αδιαφορώντας αν διχάζουν τους δημότες του Πειραιά.  
Όπως αποκαλύπτει το Reportaz Net, στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πειραιά (pireasnet.gr) έχει αναρτηθεί η ανακοίνωση της δημοτικής ομάδας "Πειραιάς Νικητής".
Το δελτίο τύπου ενός δημοτικού συνδυασμού προβάλλεται μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Πειραιά!
Δηλαδή, είναι σαν αναρτούν ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην επίσημη σελίδα της κυβέρνησης Τσίπρα. Ή αν ήταν πρωθυπουργός ο Σαμαράς, ένα δελτίο Τύπου της ΝΔ.
Ακόμα κι αν υιοθετεί αυτή την επικοινωνιακή φιλοσοφία και τακτική να προβάλλονται δελτία τύπου δημοτικών παρατάξεων στην επίσημη σελίδα του Δήμου Πειραιά, τότε εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς γιατί δεν ανάρτησαν και το δελτίο Τύπου από το "Λιμάνι της Αγωνίας"; Ή να αναρτήσουν το κάλεσμα της δημοτικής παράταξης "Μας Ενώνει ο Πειραιάς" για την σημερινή εκδήλωση σε ξενοδοχείο της πόλης;

Την ίδια προπαγανδιστική τακτική φαίνεται πως ακολουθεί και το δημοτικό ραδιόφωνο "Κανάλι Ένα", καθώς προβάλλει μόνο τις ανακοινώσεις της πλειοψηφίας και έχεις αποκλείσει όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης σχετικά με το δημοψήφισμα. 


Πάντως, οι ερασιτέχνες ινστρούχτορες της Κοραή πρέπει να καταλάβουν ότι ο Δήμος Πειραιά δεν είναι τσιφλίκι τους. Πληρώνεται από όλους τους φορολογούμενους δημότες  και όχι μόνο από εκείνους που ψήφισαν τον συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής". 
Ας αφήσουν λοιπόν στην άκρη τις ολοκληρωτικές τους απόψεις που θυμίζουν άλλες εποχές και χώρες και ας σεβαστούν τους κανόνες της δημοκρατίας και της επικοινωνίας. 

@Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούν να χρησιμοποιούν τα μέσα επικοινωνίας του Δήμου για να κάνουν προπαγάνδα των απόψεων τους και να διχάζουν τους δημότες του Πειραιά...